Pitäisi kirjoittaa jotain... en vain tiedä mitä.

Ehkäpä kerron vain tästä päivästä.

______________________________________________________

Herään 6:45, ihanan keltainen ja kirkas aamunvalo loistaa ikkunasta suoraan silmiini... ai helvetti. Pukeudun ja menen keittiöön. Avaan jääkaapin mutten ottanut mitään, aika viisasta hei. Käyn pesemäs hampaat ja tsekkaan oonko muistanu tehä läksyt. Jeah, olin! Tungin kirjat reppuun ja aloin sitten ommella reikää mikä sukkaani oli tullut.

Kello 7:19 lähdin hakemaan pyörän katoksesta ja ajelin linkkapysäkille. Ihanan helteinen päivä. Ei tarvitse mitään takkeja eikä pitkähihaisia. Pelkällä T-paidalla tarkenee. [Oli minulla tottakai housutkin jalassa] 

Kello 7:40 saavuin koululle ja kävelin, tai oikeastaan onnuin kehnolla jalallani (jalassani oli joku jutska xd et sil oli hankala kävellä) kuvisluokalle ja näin hänet... ♥ :3 Ihastukseni. Aamuinen piristys. Hän oli niin söpö... ♥ Istuin maahan ja pelailin Tetristä kivikautisella puhelimellani, onnistuin pudottamaan puhelimeni paikkaan mistä saisin sen kuukauden päästä. Tuntuu niinkuin elämä olisi pudonnut kaivoon eikä sitä olisi saatu nostettua ylös. Hienoja nämä minun esimerkkini, mutta siis sain sitten äitini vanhan kännykän vuodelta miekka ja kivi lainaksi.

[Skippaan koska tunneilla ei tapahtunut mitään kiinnostavaa]

13:45, pääsin liikkatunnilta. Oh god mun jalka oli ihan paskana, mut tein liikkatunnilla kaikkee koska jalkkis. ♥ En halunnu kattoo vaa vierestä. Ja siel oli viel jtn 28 astetta lämmintä! Herran jumala. Ostin kioskilta limsan ja menin pysäkille. Siellä sitten istuskelin nurmikolla, join ihanan viileää päärynä limonadiani ja pelasin tetristä.

14:25, KOTONA! WOOOOOOO! Sitten vaihdoin yöshortsini ja menin trampoliinille. :D En jaksanut kauan hyppiä joten rupesin sitten leikkimään purkkia pikkusiskojen kanssa. Kiva yrittää juosta potkun jälkeen piiloon tosi kipeällä häntäluulla... >_<

Putosin siis kaverin luona keinusta suoraa häntäluu edellä. :D Ja tänään liikkatunnilla pyllähdin vielä kerran häntäluulleni. That's nice! :3 Kipu 100000%. Jatkoin silti pelaamista, koska jalkkis. ♥

16:55 Sain kaverilta viestin että tulisinko kylälle. Valitin kipeästä häntäluustani, mutta lupasin kumminkin kokeilla pyöräilyä. [Pitkä matka täältä kaverille, pitempi kylälle] Menin ulos ja kokeilin. Se sujui ihan hyvin, teki vain helvetisti kiepää, mutta sanoin että tulen. Vaihdoin shortsini lökäreihin ja lähdin matkaan.

17:27 pääsin perille, oli oikein mukava vastatuuli. ♥ [See the fucking sarcasm] Menin sisään ja vastaan tuli kaverini. Hänellä oli vaatteen valitsemis ongelmia, joten päätin auttaa. :D 2min siinä vain meni. Sitten menin ulos kun kaverini jäi vielä sisälle ja kaverini vanhemmat kysyivät että oliko vasta tuuli minulla tuolla matkalla. :D Oli. Sitten kerroin vielä että kettingit lähti myös kesken matkan ja meni mukavasti aikaa laittaa ne takaisin. Sitten kaverini isä kysyi että olivatko ne löysällä ja vastasin että olivat. Hän kiristi ja öljysi (vai rasvasi??) kettinkini. Jeij! :3 Nyt on hyvä taas ajella!

Kylällä tapasin muutamia koululaisiani, heti alkoivat huudella meille. Kaveriani kutsutaan nimellä 'viemäri' ja minun r-vikaani pilkataan. Nimessäni on 1 r-kirjain, samoin sukunimessä. :P ''Jjenna-Rrrrrosa Rrreinikka'', noin. Muttei kunnon ärrällä, vaan.. siis vikaisella ärrällä. :'D Vittu. Näytin keskaria ja käännyin vasemalle tielle kaverini opastuksella.

Kävimme pizzalla, ostimme limsaa ja suklaata, ja lähdimme pyöräilemään jonnekkin ihmeelliseen paikkaan. :D Päätimme mennä paikkoihin, joissa emme kumpikaan olleet ikinä käynyt. Sitten löysimme puiston ja jäimme sinne hengaamaan hetkeksi. Menimme keinulautaan ja leikimme sillä. xd Näytimme varmaan ihan hulluilta. Pihaan tuli yksi auto joka oli siinä hetken. Sitten se kääntyi takaisin ja lähti. Oli kai tuomassa lasta leikkimään, mutta päätti perua kun näki meidät. :D #MeHullut♥

20:40 Tiemme erosivat kaverini kodin tienpäässä. Hyvästelimme ja lähdimme. x3 Minulle kesti takaisin menomatkassa 14min! Ei ollut vastatuulta joten oli oiken mukava ajella kotiin takaisin.

Menin koneelle ja sitten katselin YouTubesta videoita. 21:34 (?) sain puhelin soiton äidiltä. Pikkusiskoni oli ensiavussa äitini kanssa. Hän oli ollut kaverinsa luona RATSASTAMASSA! Äiti ei ollut tiennyt mitään, enkä minäkään. Ja vieläpä ilman satulaa! Siskoni käsi on ihan rikki ja hän ei muista mitään, oli lentänyt hevosen selästä! Menetti muistinsa! Minä tiesin, minä niin tiesin että jonain päivänä näin käy, kun hän vielä vierailee sen kauhukakaran luona! Olen vihannut hänen kaveriaan siitä asti kun he ystävystyivät ja sain tietää hänestä enemmän. Tekisi mieli mennä hänen luokseen (asuu lähellä) ja sanoa suorat sanat! En usko, että vanhemmatkaan ovat olleet vahtimassa, tai käyneet katsomassa miten sujuu! Ihan kaksin vain ratsastelevat siellä ilman satulaa! Äidillä taitaa mennä tosi myöhään siellä. Saatana. Olen todella vihainen siskoni kaverille. Uskon, että siskoni ei varmaan enää ikinä saa ratsastaa hänen luonaan! En minä ainakaan antaisi. Helvetti.

Tässä minä nyt (22:55) sitten tätä postausta kirjoittelen ja lopettelenkin tässä juuri.

Kiitos lukemisesta! ♥


♥: Jenna-Rosa